Professionel Trappevask

Geo Top står klar til at varetage din trappevask, uanset størrelsen eller mængden af trapper. Vi anvender udelukkende de bedste produkter og materialer, så du kan være sikker på rene og skridsikre trapper. Vi har i mange år hjulpet virksomheder og boligforeninger med trappevask, og i denne tid har vi skabt et unikt indblik i faget. Vi har raffineret vores teknikker og arbejdsmetoder, så vi hurtigt og effektivt kan rengøre trapperne. 

Yderligere har vi kendskab forskellige materialer, og vi ved hvordan de bedst rengøres og vedligeholdes. Uanset om dine trapper er i træ, sten, metal eller et andet materiale, fjerner vi hurtigt skidt og snavs. Vores unikke trappevask giver ikke kun smukke og rene trapper. Vores rengøringsprodukter beskytter også materialet, så det bedre kan stå imod slid.

Ønsker du at høre mere om vores trappevask, kan du altid kontakte os. Så skaber vi den rette løsning til dig.

Få et godt tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Trappevask til virksomheden eller boligforeningen

  Trappen er en af de mest trafikeret områder i en bygning. Især hvis der er tale om en trappe i en virksomhed eller et lignende sted, hvor der på daglig basis er stor til og fragang. Og når mange mennesker bevæger sig ud og ind af et område, vil det være uundgåeligt, at snavs, skidt og andre eksterne faktorer vil snige sig ind på trappen. Dette giver ikke kun trappen et slidt og snusket udseende, med kan også være til fare og besvær. Er trappen glat eller beskidt, kan det være svære at få fodfæstet, hvilket kan lede til øget chancer for fald. Yderligere vil en stor mænge skidt eller fremmedlegemer på trappen kunne blive trådt ned i trappen, og dermed skades materialet. Og afhængegigt af dette, vil det være dyrt at få udbedret disse skader.

  Vi klarer jobbet for dig

  Er trappen glat eller beskidt, kan det være svære at få fodfæstet, hvilket kan lede til øget chancer for fald. Yderligere vil en stor mænge skidt eller fremmedlegemer på trappen kunne blive trådt ned i trappen, og dermed skades materialet. Og afhængegigt af dette, vil det være dyrt at få udbedret disse skader.

  Selvfølgelig findes der også andre grunde end praktiske, til at få udført professionel trappevask. Trappen vil ofte være indgangen til din virksomhed eller bolig, og er denne beskidt, vil potentielle gæster og kunders opfattelse af påvirkes negativt. Med professionel trappevask, vil trapperne være pæne og præsentable, så gæster altid føler sig velkomne.

  Hvad siger vores kunder?

  5/5
  Bestilte flytterengøring. Utrolig grundig rengøring!
  Emil Olsen
  5/5
  Punktlig og effektivt. De arbejder relativt hurtigt og jeg har været glad for deres hjælp. Kan klart anbefales.
  Anders Bro
  5/5
  Jeg har brugt dem et par gange, og det har været en succes. De er meget grundige og mødefaste.
  Sofia Christensen

  Modtag et uforpligtigende tilbud på din trappevask

  Når du beder os om at varetage din trappevask, beder vi dig om at gøre nogle tanker inden du kontakter os. Hvor stor er trappen? Hvor mange etager strækker den sig? Hvilket materiale er den lavet i? Hvor meget trafik befærder sig dagligt på den? Hvor ofte har du behov for at få trappen vasket? Er der tale om én eller flere trapper?

  Det er ikke et krav, at du forhånd klargøre disse informationer. Vi anbefaler blot at have gjort dig nogle tanker, da vi hurtigt kan få sammensat et forløb, og starte vores samarbejde. Er du i tvivl om en eller flere af disse aspekter, kan du altid kontakte os. Vi kommer gerne ud til dig, hvor vi sammen kan gennemgå din trappe. Derefter udformer vi et gratis og uforpligtigende tilbud på din trappevask.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud